Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Dinamo a mai făcut un transfer. Mircea Rednic a adus un jucător trecut pe la Juventus










Mircea Rednic a profitat de pauza competițională prilejuită de meciurile din preliminariile Euro 2020 și a mai adus un jucător la Dinamo. Este vorba despre Elvis Kabashi, un mijlocaș albanez de 25 de ani care a trecut și pe la Juventus Torino.


Dinamo a jucat în acest final de săptămână un meci amical cu Arsenal Tunari, prilej pentru Mircea Rednic să testeze doi fotbaliști: uruguayanul Facundo Mallo şi albanezul Elvis Kabashi. Sport.ro anunță că Mircea Rednic a decis să-l păstreze pe Elvis Kabashi, mijlocaș albanez de 25 de ani care a trecut și prin curtea lui Juventus.

Dinamo l-a transferat pe albanezul Elvis Kabashi
Campioana Italiei l-a achiziționat pe Elvis Kabashi în 2013, plătind celor de la Empoli 700 de mii de euro. La Bătrâna Doamnă, Elvis Kabashi a fost coleg cu Laurențiu Brănescu. Cei doi au câștigat Supercupa cu formația Primavera a lui Juventus. Kabashi a fost coleg și cu Montini, la Livorno.

Până să ajungă la Dinamo, Elvis Kabashi a mai trecut în carieră pe la Empoli, Juventus, Pescara, Den Bosh, Pontedera, Viterbese și Livorno. În tricoul lui Juventus, Elvis Kabashi nu a jucat niciun meci oficial, dar a strâns 36 de prezențe la Juventus Primavera, unde a înscris și două goluri.

125.000 de euro este cota lui Elvis Kabashi conform transfermarkt.de
12 meciuri și o pasă de gol are Elvis Kabashi la Livorno, de unde a plecat liber de contract în vara lui 2018



sursa: www.digisport.ro

Comentarii