Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Claudiu Vaișcovici: ''Nu e o pierdere pentru România! Joacă din an în Paște și face greșeli” 👊












România debutează în preliminariile EURO 2020 cu Suedia, 23 martie, ora 19:00, și cu Insulele Feroe, 26 martie, ora 21:45. Partidele vor fi în direct pe ProTV.




Claudiu Vaișcovici, fost jucător la Dinamo, a vorbit despre cele mai importante absențe din lot, atacantul lui CFR George Țucudean și Vlad Chiricheș, fundașul de 29 de ani de la Napoli. L-a criticat aspru pe ultimul.

„Nu aș spune că Vlad Chiricheş e o pierdere. A jucat pentru că nu aveam altul. De doi ani, Chiricheș joacă din an în Paşte. În cupele europene joacă în fazele inferioare, iar atunci când vin fazele superioare, el face iarăşi banca. Nu este o mare pierdere!

El la fiecare meci al naţionalei a avut cel puţin două greşeli majore. Dacă ar fi jucat în Italia cât a jucat Ştefan Radu, atunci ar fi avut o experienţă mult mai mare şi ar fi fost mai bine pentru naţională.

Ţucudean este o pierdere mare. Acum joacă bine, dar e păcat că are aceste probleme de sănătate”, a declarat Claudiu Vaișcovici la TV Telekom Sport.







sursa: www.gsp.ro

Comentarii