Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic a mai adus doi jucători în probe. Unul dintre el a fost coleg cu Brănescu la Juventus











Mircea Rednic nu este mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie şi, după înfrângere din play-out, 1-2 cu Gaz Metan Mediaş, este pregătit să mai aducă doi jucători noi.

Facundo Mallo şi Elvis Kabashi sunt cei doi jucători pe care "câinii" îi vor testa în acest weekend, în meciul amical cu CS Tunari, din Liga a 3-a, potrivit GSP.

Facundo Mallo este un fundaş central, cu o înălţime de 1.86 m, născut la Montevideo. Până acum a evoluat doar în Urguay, la echipe precum Liverpool Montevideo şi CA Torque, iar din luna ianuarie, fotbalistul în vârstă de 24 de ani, este liber de contract. Interesant este faptul că el împarte acelaşi impresar cu noul star de la Arsenal, Lucas Torreira.



400.000 de euro este cota lui Mallo

Fundaşul are o selecţie în naţionala sub 20 de ani a Uruguayului


Citește și
Jaadi îi face o promisiune lui Mircea Rednic: ”În curând va fi fericit că m-a adus” Comparaţia cu Răzvan Marin
Reacţia lui Dinamo după ce Poli Timişoara a cerut falimentul roş-albilor! Replica tăioasă venită din Ştefan cel Mare
Elvis Kabashi este un mijlocaş central albanez, în vârstă de 20 de ani, care şi-a petrecut mai mult timp prin ligile inferioare din Italia, acolo unde s-a mutat încă de când era copil, alături de familia sa. Crescut în academia celor de la Empoli şi Juventus, albanezul a aparţinut patru ani de campioana Italiei, fiind coleg cu Laurenţiu Brănescu, dar fără să bifeze un meci la echipa mare a "bătrânei doamne".


125.000 de euro este cota lui Kabashi, potrivit transfermarkt.com
Două selecţii şi un gol are jucătorul pentru reprezentativa U19 a Albaniei
Pescara, FC Den Bosch, Pontedera, Viterbese şi Livorno sunt echipele care a jucat Kabashi






sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii