Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pică și planul B pentru noua arenă a lui Dinamo: ''Ca să facem stadion, trebuie întâi să construim velodrom”











Situația stadionului Dinamo rămâne în continuare în ceață. Noua arenă nu se poate construi nici pe „Velodrom”, nici pe amplasamentul actualei arene. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al „câinilor”, a vorbit despre situația ingrată în care se află suflarea dinamovistă.




„Eu sunt sceptic, a trecut atâta timp și nu s-a remediat nicio problemă între părțile implicate în soluționarea cazului. E clar că lucrurile s-au blocat undeva. Am înțeles că trebuie construit un nou velodrom pentru a putea fi dărâmat actualul.

După părerea mea, noul stadion ar trebui să se construiască pe amplasamentul actualui stadion”, a spus Ionel Dănciulescu, la TV Digi Sport.

Legenda stelistă Gabi Balint s-a implicat în dialog și l-a tachinat pe Dănciulescu:„E singurul loc în care a mai rămas istoria, chiar mă uitam pe imagini. Puteți să transformați stadionul în muzeu”.

CICLIȘTII SE OPUN
Există oponenți declarați ai construcției unui stadion pe velodrom. Mai exact cicliștii, care au transmis verbal că nu vor fi de acord cu uriașul șantier lângă bătătura lor. „Am vorbit cu foşti ciclişti care au făcut performanţă la nivel naţional şi internaţional. Ei se antrenează acolo şi vom acţiona imediat ce va exista o hotărâre a Guvernului privind demolarea velodromului şi construcţia noului stadion.

Înainte de a pune la pământ o bază sportivă de patrimoniu, ai obligaţia legală să vii cu un proiect realizat prin care să demonstrezi construcţia altei baze sportive, în cazul nostru un alt velodrom. Nu e vorba de asigurări, trebuie ridicat un alt velodrom şi atunci poate fi demolat cel existent, singurul din ţară”, a explicat recent Adrian Cuculis, avocatul cicliștilor.






sursa: www.gsp.ro

Comentarii