Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Claudiu Niculescu: ''Nu cred că se pune problema de retrogradare, sunt alte echipe în acea zonă”








Claudiu Niculescu, 42 de ani, antrenor la Dinamo în trei meciuri din acest sezon, crede că fosta lui echipă nu avea cum să prindă play-off-ul având în vedere că lotul s-a schimbat radical în iarnă. 




„E greu să schimbi 14-15 jucători și să ai rezultate pe termen scurt. Era imposibil să prindă play-off-ul. Poate, pe termen lung, Dinamo se poate baza pe unii jucători din acest lot, cum ar fi Klimavicius”, a declarat tehnicianul, în prezent liber de contract.

Niculescu a comentat înfrângerea „câinilor” de la Mediaș, 1-2, dar și gafa inexplicabilă a lui Ricardo Grigore, cea care a facilitat victoria ardelenilor.

„Sunt multe de zis despre partida de la Mediaș. A fost un meci slab, cum a spus și Mircea Rednic. Ricardo Grigore trebuie încurajat să nu mai greșească.

Ca fundaș central, nu trebuie să faci așa ceva. E tânăr, dar a făcut o greșeală mare”, a spus Niculescu, la TV Digi Sport.


EXCLUDE VARIANTA RETROGRADĂRII
Întrebat de moderatorul emisiunii dacă Dinamo are șanse reale să ajungă în liga secundă, Claudiu Niculescu a oferit un răspuns ferm: „Nu cred că se pune problema de retrogradare, sunt alte echipe în acea zonă”.






sursa: www.gsp.ro

Comentarii