Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Rednic a remarcat unul dintre jucătorii testaţi în amicalul cu Tunari: ”Mi-a plăcut! Are un picior stâng foarte bun”














La finalul partidei amicale dintre Dinamo şi CS Tunari, antrenorul Mircea Rednic s-a pronunţat asupra celor doi fotbalişti pe care alb-roşii i-au testat în acest meci.

Mircea Rednic s-a declarat mulţumit de meciul amical disputată vineri împotriva formaţiei CS Tunari: ”Bun antrenament. E singura echipă pe care am găsit-o disponibilă, ţinând cont că se desfăşoară campionat. Dar foarte bun antrenamentul” a subliniat antrenorul dinamovist.

Uruguayanul Facundo Mallo şi albanezul Elvis Kabashi, cei doi fotbalişti aflaţi în probe la Dinamo, au fost titulari în amicalul cu CS Tunari. Mircea Rednic l-a remarcat pe fotbalistul albanez trecut şi pe la Juventus Torino: ”Nu poţi să îi judeci, au venit de două zile. S-au antrenat, au jucat, mi-a plăcut Elvis mai mult, are picior stâng foarte bun. Îi mai ţinem doi ani. Normal că îi mai ţinem” a spus Rednic după meci.

Tot titular la dinamovişit a fost şi angolezul Christovao, a cărui situaţie a fost neclară din momentul în care a ajuns la Dinamo: ”Sper ca săptămâna viitoare. S-ar putea să îi reducă la 4 etape şi deja el a depăşit 4 etape. E bine că e acolo, el a pierdut vreo 10 zile prin Angola, prin Olanda ca să îşi ia viză să-şi rezolve cu paşaportul. E ok, cred că e un transfer bun” a mai adăugat tehnicianul alb-roşilor.

Dinamo a câştigat amicalul cu CS Tunari, pe terenul echipei din Liga a 3-a, scor 3-1. Facundo Mallo şi Elvis Kabashi, cei doi jucători aflaţi în probe, au impresionat şi cel mai probabil vor fi păstraţi de Mircea Rednic.






sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii