Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Motivul pentru care vedeta Reda Jaadi a lipsit din lotul lui Dinamo pentru meciul cu Hermannstadt











Reda Jaadi, mijlocașul de 24 de ani, a surprins pe toată lumea când nu s-a regăsit aseară în lotul lui Dinamo pentru meciul câștigat cu Hermannstadt, scor 2-0.




 Am aflat că fotbalistul-vedetă adus de Mircea Rednic de la Antwerp la începutul acestui an a suferit o entorsă de gradul 1 la genunchi, iar în ultimele zile s-a aflat sub tratament și face recuperare.

Staff-ul medical dinamovist preconizează că Jaadi va începe antrenamentele normale cu echipa în aproximativ 7 zile. Astfel, mijlocașul va rata partida de pe 5 aprilie cu Concordia Chiajna din play-out-ul Ligii 1.

Reda Jaadi e născut în Belgia din părinți marocani. Acesta are și un frate, Nabil Jaadi, care a evoluat pentru naționalele de tineret ale Marocului. De-a lungul carierei a mai jucat pentru Standard Liege, Dessel Sport, Vise, Mechelen și Royal Antwerp.

Tot într-o săptămână va reveni și atacantul Daniel Popa, care se află în recuperare după o accidentare.

7 meciuri
a jucat Reda Jaadi pentru Dinamo în acest sezon






sursa: www.gsp.ro

Comentarii