Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






FOTO | Fanii dinamovişti acuză, şi ei, blat la Astra - FCSB












sursă foto: Raed Krishan / GSP


Nu mulţi fani au fost prezenţi la meciul dintre Dinamo şi FC Hermannstadt din runda cu numărul trei a play-out-ului, dar cei prezenţi s-au asigurat că transmit un mesaj celor de la Liga Profesionistă de Fotbal şi de la Federaţia Română de Fotbalul în cazul meciului dintre Astra şi FCSB.

După meciul Astrei şi FCSB, terminat cu victoria vicecampioanei cu 2-0, au apărut acuzaţii de blat, în mare parte din cauza unui împrumut făcut de Gigi Becali clubului din Giurgiu, în valoare de 300.000 de euro. De asemenea, la mijloc mai este şi transferul lui Claudiu Belu la FCSB.





Chiar dacă fanii dinamovişti de la Peluza Sud cer să fie luate măsuri, preşedintele clubului în cauză, Dani Coman, a catalogat pentru Telekom Sport informaţiile ca fiind "nişte aberaţii": ”Am avut azi la Comisie o discuţie despre speţa aceasta. Nişte aberaţii! Nişte aberaţii pe care nu mă aşteptam să le facă astfel de oameni. 

Am văzut şi declaraţiile unora, şi aici mă refer la Cristi Balaj, pe care eu îl cunosc de 20 de ani şi la fel mă cunoaşte şi el pe mine, n-ar fi trebuit să dea declaraţia aia, pentru că ştie că sunt un om corect şi n-aş face astfel de lucruri pentru nimic în lume.


 Am rămas surprins de ceea ce s-a scris în ultimele zile, mai ales după meciul cu FCSB, dar asta e ţara în care trăim. Astăzi s-a dat o amânare, peste 7 zile se va discuta. Dar, nu riscăm absolut nimic! Să nu-şi mai facă alţii planuri că nu riscăm nimic, nici noi nici FCSB. Aşa cum nici la Bayern Munchen cu Borussia Dortmund nu s-a întâmplat nimic. Să fiţi convinşi că s-au mai întâmplat astfel de lucruri în campionatul nostru. Poate nu aţi aflat dumneavoastră, dar astfel de împrumuturi au mai fost. De ce trebuie să considerăm că dacă am dat un jucător la un anumit club, iar înţelegerea a fost să ne plătească o anumită sumă şi un împrumut, de ce să ne gândim noi că dă echipa respectivă meciul altei echipe? 

Cred că mă cunoaşteţi destul de bine. Eu sunt convins că nu riscăm nimic atât timp cât suntem corecţi nu riscăm nimic. Iar noi suntem corecţi, că am jucat slab. N-am jucat slab numai cu FCSB, am jucat slab şi la Craiova.” a declarat Dani Coman la Telekom Sport.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii