Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo - Hermannstadt se joacă vineri de la ora 20:30














Dinamo primeşte vizita formaţiei FC Hermannstadt pe teren propriu, vineri de la ora 20:30, într-un meci care va fi transmis în direct de Telekom Sport 1.



Gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare vine după prima înfrângere din playout, 1-2 cu Gaz Metan Mediaş. Alb-roşii au 19 puncte în clasamentul playout-ului, cu trei mai puţine decât prima clasată, adversara sa din ultima etapă. Dinamoviştii sunt la egalitate de puncte cu FC Botoşani, dar au doar două puncte în plus faţă de FC Hermannstadt.

Dinamo - Hermannstadt LIVE VIDEO la Telekom Sport 1
De aceea, partida de vineri devine cu atât mai interesantă. O eventuală înfrângere a ”câinilor” pot conduce formaţia lui Mircea Rednic sub gruparea sibiană, şi în funcţie de jocul rezultatelor, chiar şi sub FC Botoşani sau FC Voluntari. Desigur însă, Dinamo caută victoria pentru a se păstrat în apropierea primului loc din playout şi ţinând cont că echipele aflate peste ea în clasament, Gaz Metan şi Poli Iaşi au meci direct, acest obiectiv nu pare atât de departe.


Dinamo - Hermannstadt LIVE VIDEO la Telekom Sport 1
La ultimul meci direct dintre cele două formaţii, Dinamo nu a putut câştiga partida din deplasare cu Hermannstadt, jocul terminându-se la egalitate, 1-1, în decembrie 2018. Pe stadionul din Ştefan cel Mare, Dinamo a câştigat în minutele de prelungire partida cu nou promovata din Sibiu, scor 2-1. Ivan Pesic marcat atunci golul victoriei în minutul 90+4, după ce Nkololo egalase în minutul 48.

Dinamo - Hermannstadt LIVE VIDEO la Telekom Sport 1
Doar FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo în ultimele cinci jocuri disputate de echipa lui Rednic pe teren propriu. În rest, alb-roşii au bifat victorii cu U Craiova (3-0), Poli Iaşi (3-0), Chiajna (2-1) şi Dunărea Călăraşi (2-0). În schimb, sibienii nu au mai câştigat în deplasare de anul trecut. De altfel, de când a început anul, Hermannstadt a acumulat două remize (cu Chiajna şi CFR) şi două înfrângeri (cu Astra şi FCSB).

Partida se joacă vineri de la ora 20:30 şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1. Cele mai importante faze ale meciului le vei putea urmări şi pe site-ul telekomsport.ro

Formaţii probabile
Dinamo: Mandanda - Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, Aliji - Filip - Montini, Ait-Atmane, Nistor, Jaadi - Papazoglou

Hermannstadt: Căbuz - Măţel, Stoica, Mijuskovic, Pîrvulescu, Tătar - Petrescu, Offenbacher, Dumitru - Tsomou, Jazvic





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii