Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Luminițele" lui Nistor







Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, joacă un sport




Asta contează mai puțin până la urmă, pentru că nu avem echipă şi joc de primele 6.
Nu pentru că ele ar juca ceva, ci pentru că noi, jucăm " țurca de īnalt nivel "...Personal, nu văd vreo īmbunătățire īn joc, doar că se depune mai mult efort, să sperăm că am câştigat un vârf- #Montini, care nu va pleca din vară la primul fluier al banilor din buzunarele lui negoiță, parcă şi o bandă dreapta- #Sorescu, apărarea parcă s-a stabilizat un pic, ceea ce nu este foarte concludent, ținând cont de " calitatea " ultimilor adversari īntâlniți, sau mai ales a celor pe care īi vom īntâlni de-acum īncolo, īn acest play-out ruşinos pentru un club ca #Dinamo, care ne macină īn gol, ca o moară hodorogită.
Repet, acest play-out nu este concludent absolut deloc.Să nu uităm " rezultatele istorice " contra celor de la " Şeherezada Miercurea-Ciuc , Astra, Viitorul, CFR...Acest play-out ar putea fi propice pentru creearea unui nucleu de 4-5 jucători, care compactat cu īncă vreo câțiva din vară, să dea #speranțe īn a fi creionată o echipă decentă īn exprimare şi rezultate, pentru la anul.
Iar revenim la speranțe, iar "#de la #anul ".
Poate că de data asta va fi " la anul " la care tot sperăm de mult timp, pentru că mai avem un pic şi sărbătorim " majoratul neobținerii niciunui rezultat "...
" Toate bune şi frumoase ", dar măcar īn mocirla asta a ultimelor clasate, putem să vedem şi noi măcar un pic de fotbal ?Putem să nu mai tremurăm până īn minutul 94, contra echipelor de la comune şi sate ?
Putem să vedem şi noi relații de joc, sau suntem siliți să asistăm tot la acelaşi haos controlat parțial ?
Īnchei prin a vă spune că după umila mea părere, la ora aceasta avem īn echipă un singur fotbalist: #Dan #Nistor.Care nu ştim cu siguranță dacă va rămâne din vară, asta īn funcție de cum vor decurge ostilitățile īntre Rednic şi negoiță, după plecarea " tamponului David ".
Nistor joacă fotbal.Strânge jumătatea când e nevoie, dublează marcajul, dă pas filtrant, iuțeşte joaca, dar o şi calmează atunci când trebuie, centrează bine, are şut puternic, vede terenul şi coechipierii, simte poarta, pleacă īntre spații.
E #fotbalist !Dacă aveți câteva minute, contabilizați punctele aduse de unul singur.Veți avea surpriza(sau nu), să concluzionați că fără el ştiți unde eram ?Cam pe penultimul loc, sau spre ultimul...
Visăm campionate şi cupe " de la anu' ", dar stăm īntr-un singur fotbalist #decisiv, care poate " rupe meciul " īn favoarea noastră ?E cam de " vrabia Mihai Viteazul " speranța asta.
Dacă din vară nu vin 4-5 fotbalişti serioşi, nu ce aduce nea Mircea acum, ăştia de au față de şuți de buzunare din Gara de Nord, iar īn teren exprimare de " panglicari purtători de echipament sportiv "(scuzați-mi paradigma), ştiți unde o să ajungem ?
De la anul.Las' că vedeți voi de la anul...acelaşi cerc īnchis.
Să sperăm că nu va fi aşa.Iar " de la anul ", să nu īnsemne: " de la anul şi La Mulți Ani "!









Articol scris de: Marius Andi Băjenaru




Comentarii