Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






De ce iubim Dinamo?







Este posibil ca imaginea să conţină: stadion

De ce iubim Dinamo?
Pentru că īl avem īn cromozomi. Pur şi simplu. Dacă ar exista un astfel de act de identitate, atunci când l-am prezenta, ar fi alb-roşu, iar pe fundal ar fi o stampă cu "doi câini Nunweiller" de poveste.  

Īl iubim pentru că este o dragoste la prima vedere, o poveste īncărcată cu emoții şi trăiri speciale, cu lacrimi, cu zâmbete, cu satisfacții şi dezamăgiri trăite intens, pe care le percep doar #Câinii.
Iubim Dinamo pentru "capul lui Dumitrache", execuție marcă īnregistrată.Iubim Dinamo pentru inteligența şi combativitatea lui #Dinu, de departe cel mai şarmant personaj al pieselor pe care acest #D le-a pus īn scenă pe teatrele europene cu ştaif, gen Bordeaux, Hamburg, Liverpool, Inter, Minsk, Manchester, Everton, Benfica.
Iubim Dinamo, datorită plaselor scuturându-se īncă, īn urma "rachetelor" sol/sol-gol(ci nu aer) trimise de #Mateuț. 

Iubim Dinamo, pentru #puma #Țețe #Moraru, un portar spectaculos ca un mijlocaş fin.Iubim Dinamo pentru deposedările, răutatea şi modul rebel al lui #Andone īn a īnfrunta un sistem politic, practic.
Iubim Dinamo pentru "inocența" şi tributul plătit cu viața de către Mişa #Klein.Iubim Dinamo pentru alúra şi fabuloasele goluri īnscrise de #Cămătaru, cămătar care a oferit "dobânzi sufleteşti" uriaşe, milioanelor de suflete dinamoviste īmprumutate culorilor alb-roşii.


Iubim Dinamo pentru plămânii donați echipei, de către #Mulțescu, #Țălnar, #Oneață.Iubim Dinamo, pentru " arcadele "bizantine desenate de glezna fină a lui Danut Lupu, un mijlocaş care dacă ar fi fost īn fotbalul ultimilor ani, concura īn talent cu Ronaldinho.


Iubim Dinamo pentru prestanța, maturitatea şi profesionalismul kaizerului #Lupescu.Iubim Dinamo, pentru inteligența şi efortul depus de #Rednic.


Iubim Dinamo, pentru zulufii ăia blonzi ai lui #Răducioiu, fluturând după īnscrierea unor goluri absolut memorabile, ştanțate şi acum īn inimile noastre.

Iubim Dinamo pentru că-l iubim pe #Hīldan, #câine 200%, care se īnchidea īn cameră şi plângea īn urma unei īnfrângeri. Iubim Dinamo, pentru că al nostru 11 a spus: "Hai să le-arătăm la ăştia, cine este Dinamo".

O declarație de război.Intenție de a cuceri.Total contrar modului de gândire românesc...
Şi câte ar mai fi de spus.Câți de menționat.
Un lucru este cert, " D "inamovibil: #Iubim #Dinamo.






Articol scris de: Marius Andi Băjenaru



Comentarii