Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pleacă Rednic de la Dinamo? Negoiță vrea să-i angajeze ''paznic”, după transferurile haotice












Ionuț Negoiță vrea să aducă un om de fotbal care să îi analizeze „Puriului” listele de achiziții, pentru a evita alte cazuri McDermott sau Mustoe.




Discuțiile privind concedierea lui Jordan Mustoe l-au enervat teribil pe Ionuț Negoiță. Conform surselor GSP, finanțatorul „câinilor” a fost foarte deranjat că Mircea Rednic a insistat foarte mult pentru fundașul stânga, iar acum încearcă să-l dea afară după doar două luni, așa cum a mai făcut și cu portarul Sean McDermott, care a plecat după numai trei meciuri.
Aceleași surse susțin că Negoiță le-a transmis colaboratorilor săi de la Dinamo că vrea ca în perioada imediat următoare să fie angajat un om de fotbal cu capacitatea de a-i analiza „Puriului” propunerile de transfer pe care acesta le va înainta de acum înainte.

Mai mult, cel care va veni ar urma să aibă putere de decizie, peste cea a antrenorului de 56 de ani. Adică va putea să îi interzică lui Rednic să aducă anumiți jucători! Nu s-a stabilit încă dacă roș-albii vor numi un nou președinte, care să-l înlocuiască pe Alexandru David, sau cel ce ar urma să vină va ocupa alt post.

100.000 €
este suma pe care Dinamo a împrumutat-o de la Rednic. „Puriul” a mai împrumutat clubul în iarnă cu 200.000 de euro, bani care au fost deja returnați antrenorului

6 victorii
a adunat Rednic în acest sezon de Liga 1. "Puriul" mai are 6 remize și 5 înfrângeri

JUCĂTORI PLECAȚI DUPĂ VENIREA LUI REDNIC
Penedo - portar
Delorge - fundaș dreapta
Mezague - stoper
Katsikas - stoper
M. Popescu - stoper
Popovici - fundaș stânga
Hanca - mijlocaș dreapta
Pesici - mijlocaș dreapta
Cooper - închizător
Târcoveanu - închizător
Grozav - mijlocaș stânga
Subotici - atacant
Moldoveanu - atacant
Neicuțescu - atacant
Axente - atacant
JUCĂTORI ADUȘI DE REDNIC
*McDermott - portar
Mandanda - portar
Klimavicius - stoper
Dussaut - fundaș dreapta
Aliji - fundaș stânga
** Mustoe - fundaș stânga
N'Diaye - închizător
I. Filip - închizător
N. Jaadi - mijlocaș dreapta
Zenke - mijlocaș dreapta
Atmane - mijlocaș central
R. Jaadi - mijlocaș stânga
Papazoglou - atacant
Montini - atacant
Christovao - atacant
* a fost dat afară după 3 meciuri
** negociază rezilierea contractului
DAVID ERA OMUL DE LEGĂTURĂ
Odată cu plecarea lui Alexandru David din postura de președinte, situația lui Rednic s-a complicat serios. Ionuț Negoiță îl evită pe "Puriu", fiind încă supărat pentru clinciurile avute în mandatul trecut. Până acum, relația dintre cei doi era gestionată de David, care acționa ca un liant de comunicare. Fostul manager l-a susținut total pe Rednic atât public, cât și în fața lui Negoiță. Acum, antrenorul de 56 de ani a rămas descoperit în fața patronului, care este tot mai deranjat de fiecare rateu al tehnicianului.

BĂLĂNESCU L-A ADUS
Rednic a revenit la Dinamo cu toate că în primă fază Negoiță nu a vrut să audă de el. După demiterea lui Claudiu Niculescu, secretarul general al „câinilor”, Bogdan Bălănescu, a fost cel care a venit cu propunerea Rednic. Împreună cu Alexandru David, cei doi au reușit într-un final să-l convingă pe Negoiță că Rednic este cea mai bună variantă de reconstrucție. Afaceristul a acceptat, dar până acum a evitat să se vadă cu antrenorul. Cei doi s-au întâlnit o singură dată în toată această perioadă.

S-A ACCIDENTAT POPA
Daniel Popa a suferit o contractură la antrenamente și este incert pentru meciul de vineri, cu Hermannstadt. Atacantul de 24 de ani se pregătește separat. Oricum, vârful nu a mai intrat în planurile lui Rednic din ultima perioadă, tehnicianul „câinilor” bazându-se pe Mattia Montini și pe Athanasios Papazoglou.







sursa: www.gsp.ro

Comentarii