Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mihai Teja, desființat de Cornel Dinu! 👊










Mihai Teja, antrenorul celor de la FCSB, a reușit să îl enerveze pe Cornel Dinu la meciul pierdut cu Viitorul, scor 1-2.

Florinel Coman, mijlocașul vicecampioanei, a dezvăluit că, la pauză, antrenorul Mihai Teja i-a îndemnat să joace cu inima în repriza a doua.

Sfaturile l-au scos din sărite pe Dinu, care i-a criticat dur pe cei doi steliști.

„Bine că nu mi-a spus mie, pentru că la mine inima mai merge doar la 50% din capacitate. Păi, săracul Teja, care zice: «Te iubesc, nea Gigi!». Ce dracu' să faci cu el?!”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport 1.

„INTRAŢI LA PREGĂTIRE! SĂ VĂ FIE RUŞINE!”
Acesta a comparat episodul cu ce se întâmpla pe vremuri în vestiarul lui Dinamo la pauză, dacă echipa nu evolua la nivelul așteptărilor:

„Hai să vă spun ce am trăit la Dinamo, ce am trăit în fragedă copilărie. Și este educaţie şi este tradiţie care se perpetuează.

Când intra Traian Ionescu la pauză şi era meci nul, sau, cum rar se întâmpla, conducea adversarul, era război. Spărgea sticle, nu mişca nimeni. Striga: «Intraţi la joc, mă! Intraţi la pregătire! Să vă fie ruşine! Călcaţi-i în picioare! Sunteţi Dinamo!»”.







sursa: www.gsp.ro

Comentarii