Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Primii pe 2019! Dinamo e pe locul 1 într-un clasament bazat pe rezultatele din acest an







clasament



Dinamo a terminat sezonul regulat pe loc de play-out, dar e pe locul 1 într-un clasament bazat pe rezultatele din acest an.




"Câinii" au motive să spere că afirmația lui Mircea Rednic "în 2020 ne vom lupta pentru campionat și Cupa România" nu este doar praf în ochii suporterilor. Așa cum a promis în momentul în care a preluat Dinamo, în octombrie 2018, al patrulea mandat personal în Ștefan cel Mare, "Puriul" a început să schimbe în bine fața echipei. A primit puteri depline, iar primele semnale pozitive se observă.

FCSB-ul "în afara" play-off-ului
Dinamo este prima în clasamentul oficial pe anul 2019! Cu toate că acest detaliu nu ajută la nimic concret, decât pentru moral de viitor. "Haita" este în play-out, nu a reușit să recupereze punctele până la locul 6, se poate bate, din nou, doar pentru poziția a 7-a din clasament.

Matematica de până acum a anului spune că Rednic et Co ocupă poziția de lider în 2019, în timp ce rivalii n-ar prinde top 6. Dar FCSB e totuși în play-off și rămâne în cursa pentru titlu, cu toate că are un start sinusoidal.

În acest clasament la zi din 2019 sunt trei echipe din play-off și tot atâtea din play-out. O altă surpriză este ascensiunea lui FC Voluntari, pe care Cristiano Bergodi a revitalizat-o și a ridicat-o de pe poziția de "lanternă" până la cea de baraj, momentan.

Adversari slabi și foarte slabi
Totuși, roș-albii trebuie să vadă realitatea în față. Dinamo are cele mai multe puncte în 2019, și-a revizuit golaverajul și problemele din defensivă - cea mai bună alături de cea a Botoșaniului! -, dar "câinii" au avut adversari modești.

Printre oponenții din acest an s-a aflat o singură echipă de play-off, Sepsi, pe care a învins-o cu 1-0 la Sfântu Gheorghe. În rest, au fost succese cu formații care în clasament sunt sub roș-albi: 3-0 cu Iașiul, 2-1 cu Chiajna, 2-0 cu Călărașiul.

11 victorii
în 14 partide a avut Dinamo ediția trecută, când a defilat în play-out, plus o remiză și două eșecuri









sursa: www.gsp.ro

Comentarii