Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Mircea Rednic se amuză pe seama ''aventurii” lui Dan Nistor la „națională”

















Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, s-a amuzat pe seama lui Dan Nistor (30 de ani), după ce mijlocașul n-a prins niciun minut în „dubla” cu Suedia (1-2) și Insulele Feroe (4-1).




„E bine că jucătorii au revenit de la loturile naţionale, acesta este un punct pozitiv. Că şi-ar fi dorit să joace mai mult, asta e altceva. E şi normal să fii puţin supărat, dar asta trebuie să te ambiţioneze, iar până la următoarea convocare trebuie să joci foarte bine şi vei fi din nou convocat la echipa naţională.

Eu cred că Nistor ar fi putut să şi joace, dar, dacă antrenorul a decis altceva, nu vreau să critic şi nu vreau să comentez. Mi-aş fi dorit să joace, şi-ar fi dorit şi Nistor să joace, nu doar să fie acolo prezent. Am înţeles că s-a încălzit bine la ultimul meci, iar asta e foarte bine pentru partida noastră cu Hermannstadt”, a spus amuzat Mircea Rednic.

Dinamo va juca împotriva lui Hermannstadt vineri, de la ora 20:30, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport





sursa: www.gsp.ro

Comentarii