Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Se cere falimentul lui Dinamo! Poli Timișoara vrea banii pe Dorin Rotariu












Oficialii celor de la Politehnica Timișoara SA, fosta Fotbal Club Timișoara SA, au depus o cerere la Tribunalul București prin care au cerut insolvența echipei Dinamo 1948 SA, care este finanțată de către Ionuț Negoiță și antrenată de Mircea Rednic.

Potrivit jurnaliștilor de la supervizor.ro, cei care au oferit și informația, clubul din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” a mai beneficiat o dată, în ultimii 5 ani de avantajul insolvenței, drept pentru care acum nu mai poate intra într-o astfel de procedură de reorganizare financiară și riscă falimentul! Sigur, decizia este acum în mâna judecătorilor.

Cum a ajuns Poli Timișoara să ceară falimentul lui Dinamo?
Dinamo trebuia să le achite timișorenilor cota de 50% din indemnizaţia de transfer a lui Dorin Rotariu la FC Bruges, dar nu mai puţin de 270.000 de euro + TVA, aceasta fiind suma garantată conform acordului de transfer, astfel cum a fost asumat de ambele părţi şi de comun acord. ”Conform celui mai recent raport de activitate al lichidatorului judiciar care se ocupă de falimentul Politehnica Timișoara SA, suma pe care Dinamo ar trebui să o plătească este de minimum 270.000 euro + TVA, bani care au legătură cu transferul lui Dorin Rotariu la FCS Bruges”, se arată în sursa citată.


Lichidatorul judiciar spera în ianuarie 2019 ca cele două părți să ajungă la o înțelegere, numai că cererea de faliment depusă luni, 18 martie 2019 dovedește că nu a fost cale de negociere. Mai mult, tot atunci, în prima lună a anului, s-a dispus alegerea unui birou de avocatură care avea drept țintă ajungerea la un numitor comun cu oficialii ”câinilor” pentru ca banii să fie achitați de bună voie.

Dinamo, în atenția judecătorilor după ce-a ieșit din insolvență
În afara acestei probleme pe care o au cu timișorenii, cei de la Dinamo mai au pe cap și procesul care s-a declanșat acum doi ani. În februarie 2017, Parchetul București a început o anchetă legată de modul în care clubul bucureștean a ieșit din insolvență.

Tribunalul Bucureşti a decis, la 24 septembrie 2015, închiderea procedurii de insolvenţă şi reintroducerea în circuitul economic a SC Dinamo 1948 SA, societatea care administrează clubul de fotbal din Liga 1. Dosarul prin care clubul Dinamo 1948 SA solicita deschiderea procedurii de insolvenţă a fost înregistrat în 13 mai 2014, la Tribunalul Bucureşti. Clubul condus de Ionuţ Negoiţă a acoperit în totalitate datoriile istorice la începutul lunii martie, cu două luni mai devreme decât prevedea planul de reorganizare aprobat de către instanţă.

Conform acestui plan, SC Dinamo 1948 SA a avut de achitat 3.486.133 de lei, adică 4,48 la sută din suma aferentă masei credale, care se ridica la momentul intrării în insolvenţă la 77.826.649 de lei, aproximativ 17,5 milioane de euro.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii