Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Ioan Andone, atac la conducerea dinamoviștilor! ”Torje și Grozav n-au fost doriți la echipă!”













Ioan Andone, managerul general al celor de la FC Voluntari, n-a ratat ocazia de a dezvălui ce are pe suflet despre Dinamo, chiar în ziua în care a împlinit 59 de ani. Tehnicianul a spus, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”, care este cea mai mare problemă a grupării roș-albilor în acest moment.

”De la Dinamo a dispărut și spiritul și identitatea. Iar jucătorii români îi numeri pe degetele de la o mână. Știi de Nistor, atât! Nistor este un jucător foarte bun pentru Dinamo, dar, în rest, spuneți-mi românii din ultimii 10 ani care au impresionat și care au plecat la cluburi din străinătate.

A dispărut spiritul, atitudinea, nimeni nu mai joacă cu inima. Toată lumea o face pentru bani. Cât e contractul?, când îmi dai banii?”, a spus Andone.


”Fălcosul” a mai precizat că cea mai recentă experiență a sa în ”Ștefan cel Mare” a fost una extrem de dificilă. ”Am fost acum trei ani acolo. Poate că au fost unii dintre cei mai grei ani ai mei din antrenorat. Nu când am venit prima dată la o echipă mare după 10 ani la Dinamo, unde am câștigat Cupa, am făcut eventul. Acum, când m-am întors, când am văzut ce e, am fost extrem de dezamăgit”, a completat oficialul ilfovenilor.

Ioan Andone: ”Mi-a dispărut plăcerea de a antrena, după ultima mea experiență la Dinamo!”
Ioan Andone a lăsat de înțeles că din cauza situației de la Dinamo nici nu a mai vrut să antreneze. ”Nu am mai antrenat de atunci, pentru că mi-a dispărut plăcerea. Poate doar să mă mai implic undeva prin străinătate”, a specificat tehnicianul.

Chestionat de ce un fotbalist de valoarea și cota lui Torje n-a mai avut loc la Dinamo, Andone a replicat: ”Trebuia vorbit cu tact cu unul ca Torje. Sunt convins că puteau sa dea mult mai mult pentru Dinamo, și el, și Grozav, dar nu dintr-o dată. Veneau din străinătate, unde nu jucau, așa că trebuia și să știi să-i pui în valoare.

Cum să nu-i ții tu în curtea ta? Înseamnă că relațiile dintre antrenori, conducători și jucători nu erau deloc în regulă. N-a existat colaborare, practic nu s-a vrut ca acești jucători să mai fie la Dinamo”, a mai spus Ioan Andone, la Digi Sport.

Program etapa a 2-a play-off și play-out! Toate meciurile, ÎN DIRECT la Digi Sport
După eșecul suferit în fața celor de la Viitorul, scor 1-2, pentru FCSB meciul de la Giurgiu devine vital în lupta pentru titlu. Orice rezultat, în afara victoriei, coroborat cu un succes al CFR-ului în fieful Viitorului va spulbera orice șansă a roș-albaștrilor la campionat.

Vineri, 15 martie
Sepsi - U Craiova 20:30

Sâmbătă, 16 martie
Dunărea Călărași - Poli Iași 13:00
FC Viitorul - CFR Cluj 20:30

Duminică, 17 martie
Gaz Metan Mediaș - Dinamo 17:30
Astra - FCSB 20:30

Luni, 18 martie
Concordia Chiajna - FC Hermannstadt 18:00
FC Voluntari - FC Botoșani 20:30.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii