Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Marius Niculae a semnat cu Dinamo lui Badea și va reveni pe teren la 37 de ani











Marius Niculae (37 de ani) revine pe teren în calitate de jucător, de această dată în Liga a 4-a din București.




Atacantul cu 43 de meciuri și 15 goluri pentru naționala României va evolua pentru CS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea din Liga 4, anunță sportro.

Marius Niculae va da piept în cel de-al patrulea eșalon fotbalistic cu Epaminonda Nicu (Progresul 2005), Hristu Chiacu și Stelian Stancu (ambii de la Carmen), dar și cu Marius Lăcătuș, care e antrenor la CSA Steaua București.

Marius Niculae s-a retras din fotbal în 2015 pe când evolua pentru Dinamo din Liga 1. „Săgeată” a mai evoluat în Ștefan cel Mare în alte două perioade: 1996-2001 și 2008-2012.






sursa: www.gsp.ro

Comentarii