Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum va arăta Dinamo la Mediaș










Dinamo și-a început perfect aventura în play-out, impunându-se cu 2-0 pe teren propriu cu Dunărea Călărași. Pe Mircea Rednic și pe băieții săi îi așteaptă acum însă un meci dificil în deplasare cu Gaz Metan. Medieșenii au început la rândul lor cu o victorie în play-out, 2-0 pe terenul lui Hermannstadt. 


Primul 11 al lui Mircea Rednic în partida de la Mediaș. Spre deosebire de jocul câștigat cu Dunărea, antrenorul „câinilor” va opera o singură schimbare. Ricardo Grigore îi va lua locul în apărare lui Denis Ciobotariu.


Dinamo (4-1-4-1): Mandanda – Sorescu, Klimavicius, R. Grigore, Aliji – Filip – Zenke, Nistor, R. Jaadi, Montini – Papazoglou.


Nabil Jaadi, jucător transferat în această iarnă de Mircea Rednic, încă se recuperează după o accidentare suferită în timpul jocului cu Concordia Chiajna, ultimul din sezonul regulat. Partida împotriva ilfovenilor a fost singura în care Jaadi a început ca titular, însă a rezistat doar 50 de minute, Rednic afirmând la finalul jocului că l-a înlocuit pentru a nu risca o accidentare mai serioasă. Până la jocul cu Chiajna, Nabil Jaadi nu jucase niciun meci în șapte luni.

Dinamo, Botoșani și Gaz Metan au fiecare câte 19 puncte după prima etapă din play-out. În sezonul regulat, Gaz Metan a luat patru puncte din jocurile cu Dinamo, remizând 1-1 în Ștefan cel Mare și impunându-se cu 3-2 la Mediaș. În acel joc, Gaz Metan a fost condusă cu 1-2, dar a întors rezultatul în numai două minute. Până la acest eșec, Dinamo avea trei victorii consecutive la Mediaș, cu minimum trei goluri înscrise de fiecare dată.

De notat faptul că Gaz Metan nu a mai câștigat acasă din noiembrie anul trecut, într-un joc cu Voluntari. În comparație, Dinamo are două victorii în deplasare pe parcursul acestui sezon, cu Sepsi și cu Voluntari. Victoria cu Sepsi a venit în mandatul lui Mircea Rednic.






sursa: www.fanatik.ro

Comentarii