Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Jordan Mustoe, contract reziliat | Impresarul jucătorului:''Nici vorbă. E bătaie de joc!”













Dinamo a anunțat oficial în această dimineață că i-ar fi reziliat contractul fundașului stânga englez Jordan Mustoe (28 de ani), însă impresarul acestuia, Laurette Nogo, a negat informația în direct la GSP LIVE.




„FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial al clubului, www.fcdinamo.ro, încheierea raporturilor contractuale cu fundașul stânga englez Jordan Mustoe.

Transferat în urmă cu două luni la echipa din Ștefan cel Mare, Jordan Mustoe a jucat trei meciuri pentru Dinamo în Liga 1 Betano și a adunat 184 de minute în tricoul alb-roșu” e comunicatul de pe site-ul lui Dinamo.

Laurette Nogo, impresarul lui Jordan Mustoe, a spus azi la GSP LIVE că formația din Ștefan cel Mare nu avea cum să-i rezilieze contractul jucătorului său pentru că acesta n-a vrut să semneze.

„Cei de la club i-au transmis jucătorului ca în această dimineață să vină cu mașina și cu echipamentul clubului pentru a le preda. A fost puțin mai cu forța. A existat o ceartă. Chiar mai devreme ni s-a comunicat că lui Jordan Mustoe i s-ar fi reziliat contractul, dar din câte știu eu nu se poate întâmpla asta dacă jucătorul nu semnează. Jordan n-a semnat niciun act.

În această dimineață i-am spus lui Jordan să meargă normal la antrenament, că n-am niciun act oficial cum că ar fi liber de contract. S-a prezentat la antrenament, dar domnul Rednic l-a anunțat că i-a fost reziliat contractul și că-l lasă să folosească sala de forță, dar de mâine să nu se mai prezinte la antrenament.

Acum sunt în drum spre București. Mâine dimineață voi vorbi cu dânșii. Ni s-a comunicat că se dorește rezilierea lui Jordan prin telefon, dar abia după ce s-a publicat peste tot în media. Mi se pare o lipsă de respect.

Condiția jucătorului pentru reziliere a fost achitarea unei sume de bani, dar cei de la Dinamo au închis orice legătură cu mine când au auzit asta. L-au chemat pe Jordan singur la birou pentru semnarea actelor, dar el a refuzat și a spus că nu se prezintă fără agent. Mi se pare o bătaie de joc!”, a declarat Nogo la GSP LIVE.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii