Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






CLASAMENTUL COTELOR PE TRANSFERMARKT (MILIOANE EURO)












Dinamo este ultima din Liga 1 în clasamentul cotațiilor site-ului de specialitate transfermarkt, toți jucătorii însumează puțin peste 7 milioane de euro.




Mai jos nu se poate! Fiindcă nu e nimeni din Liga 1 mai jos. Clasamentul actual al formațiilor din primul eșalon din punct de vedere al cotațiilor pe site-ul transfermarkt indică Dinamo drept "lanterna roșie". Puțin peste 7 milioane de euro adună toți fotbaliștii lui Mircea Rednic, aici fiind incluși și câțiva juniori ce-au cochetat cu prima echipă. 

Dacă după primele 6 etape jucate în 2019, Dinamo era prima în clasamentul formațiilor cu cele mai multe puncte adunate, faptul că gruparea a ajuns al doilea an consecutiv în play-out, coroborat cu plecările unor fotbaliști cu cotă, gen Salomao sau Hanca, și aducerea unora care au pierdut prima parte a ediției a dus la situația la zi de pe site. Care este luat în calcul în lumea fotbalului ca fiind orientativ în privința cotelor jucătorilor. 

Roș-albii au doar un singur fotbalist cotat la un milion de euro, căpitanul Dan Nistor. Media este 275.000 de euro, foarte slabă! După decarul echipei, topul "câinilor" e completat cu Dussaut (500.000 de euro), care încă n-a debutat, Atmane, cotat tot la jumătate de milion de euro, Sorescu, Papazoglou și Popa, fiecare la 450.000 de euro. 

"Nu știu dacă e reală cotația pe site-ul acela. De exemplu, Mattia a avut ofertă de 800.000 de euro în iarnă, un jucător venit în probe. N-avem de gând să vindem fotbaliști. Dacă va veni o ofertă de 5-10-35 de milioane de euro, încep și eu ca Gigi, îl dăm pe Montini, îl duc eu la aeroport"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo


"În play-off putem ajunge cu actuala echipă, dar, dacă vrem să fim campioni, ne mai trebuie în vară câțiva fotbaliști. Vor mai veni 3-4 jucători, ca să fim liniștiți"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo




sursa: www.gsp.ro

Comentarii