Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Rednic şi anunţul aşteptat de toţi dinamoviştii! Obiectiv: EVENT 2020!












Mircea Rednic spune că a rămas la Dinamo cu un singur gând: să atace titlul în sezonul viitor.

Puriul recunoaşte însă că lotul din acest moment nu i-ar permite să se bată la titlu, motiv pentru care intenţionează să facă noi schimbări în pauza competiţională.

Trei sau patru transferuri de marcă vizează Rednic pentru perioada de mercato din vară, care să-i permită câştigarea dublei Cupă - campionat, în sezonul viitor.

"În play-off putem să fim cu acest lot la anul, dar campioană e greu! De aceea în această perioadă voi da şansa tuturor să joace, iar la anul vor veni sigur trei, patru jucători pentru a ne putea propune mai mult decât play-off. Vrem şi titlul, şi Cupa!

Nu îl vindem pe Montini, poate doar dacă o să vină o ofertă de 5, 10 milioane. E un atacant de care avem nevoie, un atacant care nu iartă. Va avea o cotă mult mai mare în viitor", a declarat Mircea Rednic în conferinţa de presă.








sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii