Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionel Culina atacuri la adresa lui Dinu Gheorghe: ''Ai fost și ai rămas o ghenă. Există un singur Dinu în fotbalul românesc” 😷











Ionel Culina, ofițerul de presă al lui Dinamo, omul care ar fi declanșat scandalul de proporții dintre Cornel Dinu și Dinu Gheorghe, a avut o reacție suburbană pe Facebook la adresa lui „Vamă”. A folosit o serie de jigniri dizgrațioase la adresa fostului președinte de la Rapid, Dinamo, Brașov, Astra sau ASA Târgu Mureș.




 „Gheorghe, ai fost și ai rămas o ghenă, un tomberon, o rigolă a fotbalului.
Știi foarte bine ca există un singur Dinu în fotbalul românesc: Cornel!

Vinzi invitații prin Herăstrău, i-ai mușcat mâinile lui Lucescu, ai falimentat două cluburi în România, Rapidul si Brașovul, ai stat la Dinamo cât e pornit aerul condiționat (din 29 Aprilie până în 20 August 2015), la Tg. Mureș ești acuzat că ai furat banii de înmormântare pentru bunica amărâtului de portar Florin Iacob, la Astra ai fost ușchit mai repede decât intră știuca-n linguriță!

Și-acum, ce crezi? Dunărea se teme de tine că rămâne fără pește!
Mă faci nespălat când îți pute barba în emisiune pentru 300 euro pe emisiune si vrei sa intru în direct cu tine?

Viitorul fotbalului nu este al tău, golanule!”, a fost mesajul postat de Ionel Culina pe Facebook.

Ce a spus Dinu Gheorghe despre Ionel Culina: „El nu poate să se lepede de unele apucături. Culina nu înseamnă nimic pentru mine, e un nespălat!”







sursa: www.gsp.ro

Comentarii