Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cine a susținut demiterea lui Rednic

 Mureșan a fost susținut de doi sponsori cu greutate, în luarea deciziei de ai întrerupe contractul lui Mircea Rednic și aducerea lui Flavius Stoican.


Doi sponsori cu greutate au susținut demiterea lui Rednic


Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, Iuliu Mureșan, administratorul special al „câinilor”, a avut de partea lui două nume grele: Marian Iuhasz și Gheorghe Nițu.

  Cei doi oameni de afaceri au sprijinit clubul cu bani în mai multe rânduri și au fost cei care i-au spus lui Mureșan că își dau acordul pentru îndepărtarea „Puriului”.

Iuhasz, membru în Comitetul Creditorilor

Iuhasz și Nițu s-au implicat financiar și în recentele transferuri. Cei doi au plătit primele de instalare la transferurile lui Plamen Iliev și Cătălin Carp, dar și salariile lui Petar Gluhakovic.

Comentarii