Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fanii unei multiple campioane de fotbal îl cer pe Deian Sorescu!

 





Dacă transferul lui Pawel Wszolek se va realiza, șansele ca Deian Sorescu să mai ajungă la Legia Varșovia devin tot mai mici. Fanii celor de la Legia sunt de părere că ar trebui transferați atât Wszolek, cât și Sorescu, pentru că amândoi au calitate.


În același timp, un fotbalist cu 20 de meciuri și 8 goluri, cum este Deian Sorescu, este considerat mai util decât un fotbalist cu 17 minute bifate în ultimele șase luni.
”Sorescu se menține tot timpul la același nivel, chiar și într-o echipă care se dezintegrează. Dacă cineva



 se uită la Dinamo București, știe că la fiecare meci este la cel mai înalt nivel, dar nu are niciun fel de sprijin. Dacă va avea cu cine să joace, credeți-mă, va fi foarte bun”, a scris și Legio1992.



”Din păcate, nu cred în retururi reușite. Sorescu ar fi o achiziție bună”, a răspuns și Fairplay, conform digisport.ro.

Comentarii