Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Crede că la Dinamo este lipsă de disciplină. Si Dinamo poate încasa bani de la stat. Care sunt condițiile

 




"N-am înţeles nimic şi nu înţeleg nimic din ce e la Dinamo. Chiar nici nu vreau să-mi bat capul cu ei, că nu înţeleg absolut nimic din ce vor, ce vor să facă, cum schimbă antrenori, cum dau jucători la echipa a doua.

Vine noul antrenor, se întorc înapoi. Atâta timp cât nu-i dai mână liberă antrenorului să ia anumite decizii, pentru că nu îi trimite la echipa a doua fără un motiv întemeiat...

 Dacă nu ai disciplină la echipă, nu poţi să faci nimic", a declarat Rotariu, conform Realitatea Sportivă


Veste bună. Dinamo poate încasa bani de la stat. Care sunt condițiile

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a informat că mai multe cluburi din Liga 1, printre care și Dinamo, pot primi bani de la stat dacă îndeplineste anumite condiții.

„În 2022 ne dorim foarte mult să finanţăm academiile de fotbal de copii şi juniori ale FRF, afiliate FRF.


Cine are academii de fotbal, cine are copii şi juniori, prin FRF o să finanţăm aceste academii. Ei trebuie să vină să-şi depună actele pentru finanţare, conform metodologiei, dacă e totul în regulă, noi finanţăm.

Fotbalul e tot sport românesc, acei copii sunt copiii noştri şi e foarte normal ca statul să investească în copii. Fotbalul, cât acoperă din sport, e ceva imperios necesar”, a declarat Eduard Novak, conform telekomsport.ro.

Comentarii