Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






DDB-ul, împărțit în două tabere: "Este război, va fi război" și Filip, o nouă reacție





"Iuliu Mureșan a reușit să dinamiteze DDB-ul. L-a împărțit în două, este conducerea și restul. Domnul Mureșan continuă să gândească că nu are nevoie de DDB. Deciziile DDB le ia președintele Cristi Hîldan care habar nu are. 

Nu pot să spun ce mesaje erau pe WhatsApp. Cea mai elegantă reacție a fost 'ne-a omorât unul de la Cluj'.

Personal nu am nimic cu Flavius. Cred că a intrat într-un război care nu este al lui. Este război, va fi război. Va plăti Flavius, fără să își dea seama, toată nebunia asta. Sunt convins că nu se vor liniști apele", a transmis președintele DDB Spania, Dragoș Sterpu.

Noi i-am dat clubul cadou domnului Mureșan și nu știu de ce. Noi vom susține orice antrenor care vine la Dinamo. Vor fi alegeri. Este normal. Lipsește un proces verbal la orice decizie se ia în cadrul DDB. Sper că se vor face alegeri și să vedem ce se va întâmpla cu domnul de la Cluj.

Noi suntem înfrâțiți cu Universitatea Cluj. Domnul Mureșan ar face bine să scoată descrierea cu CFR Cluj de pe telefon. Dacă îl suni pe domnul Mureșan sub numele lui apare sigla lui CFR Cluj. Este halucinant. Dacă îi este rușine cu clubul Dinamo București măcar din respect pentru noi și pentru cei de la Universitatea Cluj să scoată măcar CFR 1907 Cluj, a declarat Sterpu, potrivit Playsport


Filip, o nouă reacţie 

”Am fost aruncat la echipa a doua” Steliano Filip, o nouă reacţie după demiterea lui Mircea Rednic: ”Mă deranjează că sunt înjurat de suporteri”

„Primesc multe mesaje în ultima perioadă şi nu neapărat cele mai frumoase. Până la urmă ce am făcut? Am răspuns civilizat unui mesaj şi am întrebat dacă antrenorul lui Dinamo a avut performanţe. Atât. Nu analizez antrenorii, nu complotez împotriva lor, tot ce îmi doresc este să joc fotbal şi nimic altceva” a declarat Steliano Filip pentru ProSport.

„Cu Mircea Rednic nu am nicio problemă. Nu am luat-o personal. A fost decizia lui, se mai întâmplă şi d-astea în fotbal. Am fost aruncat la echipa a doua şi am acceptat decizia staff-ului tehnic."

Comentarii