Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Un fost jucător dinamovist emblematic indignat de deciziile luate la Dinamo

 




Ion Marin este supărat pe situația actuala a lui Dinamo și analizează și trage niște concluzii despre ce s-a întâmplat la Dinamo în ultima perioada. In articol, se vorbește despre lipsa de profesionalism de care au dat dovada spaniolii. 

Ion Marin are 7 trofee ca fotbalist, toate cu Dinamo. 

 Merg la meciuri, mă întâlnesc cu prietenii mei dinamoviști, dar nu sunt în anturajul actualilor jucători și nici al clubului. Acum un an, doi a fost o inițiativă a lui Bogdan Bălănescu și am avut mai multe discuții, să încercăm să echilibrăm un pic clubul. 

Ideea a murit și de atunci am ieșit complet de lângă Dinamo.

Nu poți să-mi spui că pleacă portarul care are 4.000 de euro și vine altul căruia îi dau 25.000 de euro, dar are și 37 de ani! Păi, cine ar fi acceptat asta? Noi? În niciun caz!

Sunt greșeli flagrante făcute! Sunt luate multe decizii dubioase. Nu am nicio dovadă, nu am nicio probă, dar nu se poate să gândești așa. Este imposibil să gândești așa! N-ai cum... Adică mor de foame și îmi aduci jucători de 35.000 de euro pe lună? Nu se poate... Alooo! 

 O secundă! Cum să lași clubul fără departamente? Cum să-l lași doar pe Eftimescu să conducă clubul Dinamo? Unde sunt toate departamentele care aveau, fiecare, contribuția lui și responsabilitatea lui? Unde sunt toți oamenii care munceau pentru Dinamo? conform gsp.ro

Comentarii