Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Primele mutări de jucători făcute la Dinamo

 



Mureșan anunță revenirea în lot a "greviștilor" Matei și Filip, sa vedeți acum pase de peste 30 m, deposedări, driblinguri pe ei. Sunt ca și câștigate meciurile cu asa super jucători. Plecam din start cu 1-0. 


”Da, Matei și Filip revin la club. Stoican a fost ales, pentru că voiam la echipă și un antrenor de atmosferă. Dinamo are mare nevoie în acest moment de pozitivism.

 Latura psihologică e cea mai importantă iar cel mai bun psiholog este antrenorul, nu altcineva.

Echipa avea nevoie de un antrenor care să-i unească pe jucători, nu să-i dezbine.

Am început deja să vorbesc cu Flavius despre lot, despre transferuri, dar nu vor pleca 15 așa cum dorea Rednic. Probabil că vor pleca patru sau cinci jucători și vor veni alții la schimb”, a spus Mureșan, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club. 

Comentarii