Post Top Ad


Stadionul, ”cheia succesului” pentru Dinamo

 


Cristi Munteanu este sigur ca odată ce stadionul Dinamo se va construii, o sa avem și multi sponsori și patroni interesați sa preia clubul. Fostul fotbalist a lui Dinamo menționează ca acum este foarte important ca Dinamo sa se mențină în liga 1, sa reziste pana când se va construii stadionul Dinamo. „Fanii au susținut clubul pe linia de plutire. Într-o zi poate să vină cineva și să preia clubul. Dacă ai și stadion, cred că lucrurile se vor schimba în bine pentru Dinamo. Pentru Dinamo este important să se mențină în Liga 1 măcar până va avea stadion. Sunt convins că stadionul va atrage investitori la echipă.


E o prostie s-o iei de la Liga 4. Nu văd sensul. Ești în Liga 1 și ai posibilitatea să faci tot ce ține de tine ca să rămâi acolo, mai ales că este un mare avantaj să ți se aprobe planul de insolvență, deci deja este primul semn că echipa va exista în următorii ani.


Acum are nevoie de un plan sportiv cu care să te menții acolo. Cu un stadion în centrul Bucureștiului, să te cheme și Dinamo... sunt o mie la sută sigur că se vor înghesui sponsorii la echipă”, a spus Cristi Munteanu, pentru sport.ro.

Comentarii