Post Top Ad


Un fost antrenor de la Dinamo dă de pământ cu conducerea din „Ștefan cel Mare”

 

Adrian Mihalcea, nu vede cu ochi buni mutarea făcută de Mureșan și spune ca transferurile din ultima perioada au fost făcute pe genunchi, fără nicio logică, doar sa fie la număr. Mihalcea  concluzionează ca la Dinamo persista situația asta de mai mult timp și ca situația nu diferă fata de acum 3 ani. 

„Nu mă aşteptam, mai ales că după meciul cu Farul am văzut declaraţiile şi se puseseră pe făcut strategii împreună, mă gândesc, antrenorul cu conducerea. Iar la câteva ore să auzi că s-a schimbat antrenorul, mi se pare un scenariu de film slab, de asta şi rezultatele până la urmă. Luptele acestea interne pentru putere nu aduc nimic benefic în plan sportiv.

E păcat, în momentul de faţă am aşa un sentiment de amărăciune şi mi-ar plăcea aşa să cred că se poate realiza obiectvul impus anul acesta, dar e greu în momentul de faţă.

Această situaţie planează de trei ani, nimic bun în organizarea şi desfăşurarea administrativă. Pe plan sportiv nu mai zic, deci nu ar trebui să surprindă foarte mult această situaţie, ţinând cont că oricine a fost patron în ultimii trei ani, situaţia sportivă a fost aceeaşi. 

Şi tot management făcut pe genunchi, fără nicio logică, jucători cu o valoare relativă, aduşi pentru a reuşi numeric să alcătuieşti un lot. Situaţia în momentul de faţă nu e mult schimbată faţă de acum trei ani”, a spus Adrian Mihalcea, potrivit Telekom Sport.

Comentarii