Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Face curățenie la Dinamo! Ce jucători mai vrea să dea afară Mircea Rednic

 




Mircea Rednic s-a dezlanțuit aseară după meciul cu Viitorul și spune ca Popa și Pinto nu sunt jucători de Dinamo și nici nu-și justifica salariul primit acești jucători. Mai mult face o comparație intre salariile jucătorilor pe care i-a găsit la Dinamo și intre cei aduși de el după. 


"Probleme mari cu fundașii centrali, Nu se poate sa am fundași de 8000 de euro pai ala trebuie sa fie fundaș de fundaș. Popa are 5000 pe luna și Ganea te ridiculizează.

Salariile jucătorilor: Am adus jucători de 2000 euro salariul, Petar Gluhakovic 2000,  Nikolaos Kainourgios 3000, Marko Nunic 4000, Catalin Carp 4000. Vor pleca multi, vor rămâne 18 jucători și cu cei tineri", a spus Rednic după meciul cu Viitorul.

Comentarii