Post Top Ad


Știrea serii. Iuliu Mureşan, anunţ tranşant despre transferuri

 

Iuliu Mureşan anunță ca Filip și Matei se vor întoarce la lotul cel mare si ca nu vrea sa disponibilizeze multi jucători ca altfel va pleca de la echipa, ca abandonează tot. 

Iuliu Mureşan anunţă o nouă şansă pentru Filip şi Matei: “Vor reveni în prima echipă!”
“Am făcut o singură reziliere, a lui Vestenicky. A fost amiabilă, propusă de Mircea Rednic. El a propus alte 14 nume. Dar doar cu Vestenicky am reziliat amiabil. În rest, suntem în discuții. La fel și la veniri, avem discuții, dar o să vedem în funcție de ceea ce se poate materializa.Filip și Matei au fost trimiși la echipa a doua, dar contractele lor nu au fost reziliate. Deci vor reveni în prima echipă. Cele mai dificile lucruri pe care le poate face un conducător de club sunt rezilierile amiabile înainte de termen. Mereu aceste rezilieri sunt cu costuri și noi vrem să avem cât mai puține sau deloc”.


“De la Dinamo Kiev sunt discuții. Mircea Lucescu a vorbit despre acest lucru, s-a luat legătura cu el,  o să vedem”, a spus Mureşan.


Dacă facem 15-20 de rezilieri trebuie să plec eu. Dacă se întâmplă asta, plec. Nu pot să fac așa ceva. Nu vreau să desființez Dinamo fizic. Dau drumul la 15-20 de jucători și cu cine rămânem? Abandonăm tot dacă facem chestia asta, conform Fanatik 

Comentarii