Post Top Ad


De la "Îmi doresc enorm să le meargă bine" până la "Mi s-a părut un lucru normal demiterea lui Rednic". Ce fost fotbalist emblematic de la Dinamo a zis asta

 "Mi s-a părut un lucru normal ţinănd cont că la antrenor dacă nu ai rezultate, cam astea te ţin.


Cu siguranţă au fost ceva probleme acolo şi au decis să se intâmple lucrul ăsta. Este foarte greu mai ales intr-o perioada in care clubul traversează o perioadă grea, să se face nişte schimbări extrordinar de mari.

Schimbările âstea necesită buget, bani mulţi, jucători, altă calitate, alte contracte şi probabil că nu şi-au permis lucrul ăsta şi merg pe continuitate. Imi doresc enorm să le meargă bine pentru că un club cu o tradiţie aşa mare, cu istorie, cu nişte performanţe atât de frumoase, merită mult mai mult. 

Nu cred că asta a fost problema. Problema a fost de altă factură pentru că au venit mulţi, au venit nepregătiţi, unii poate nu au jucat pe unde au fost deloc şi este foarte greu să aduci un jucător care nu a jucat 5-6 luni intr-un moment in care clubul are nev de rezultate imediate", a declarat Florin Petre pentru telekomsport.ro

"Cu sigaranţă Flavius Stoican se va baza pe jucători care au fost şi in trecut, cu siguranţă că mai vin 4-5 juc unde au nevoie, dar se va baza pe tot lotul. Nu ai cum cu aceşti jucători să nu poţi face performanţă, dacă ştii cum să ii uneşti, cum să ii motivezi, să ii faci să joace fotbal, să le dai incredere, vor scapa de retrogradare fără probleme!

Conducerea când alege un antrenor se bazează pe ceva. Probabil că euforia lui, felul cum vorbeşte cu jucători", a conchis Petre.


Mircea Lucescu, dispus să ajute pe Dinamo


"Exista o idee. Și Dinamo Kiev era interesată. Ideea rămâne și în absența lui Rednic. Să vedem ce se întâmplă mai departe la Dinamo. 

Nu știu dacă rezolvarea problemei depinde de transferul unor jucători. Nu salvezi de la retrogradare cu jucători tineri, dar ei aduc entuziasm. Cu jucători valoroși da, dar și eu am nevoie de jucători valoroși.

Schimbările de jucători, dacă le gândești foarte bine, se poate construi o echipă, nu de câștigarea unui titlu, dar se poate construi", a spus Mircea Lucescu, la Digisport.Comentarii