Post Top Ad


Cât trebuie să plătească viitorul patron a lui Dinamo pentru a avea control total asupra clubului. Si când va fi prezentat oficial Florin Răducioiu

 
ProSport a aflat din surse din interiorul clubului Dinamo că eventuala preluare a pachetului majoritar de acțiuni de către Dorin Șerdean de la Pablo Cortacero nu va avea efect în conducerea clubului fără o „injecție” masivă de bani.

10 milioane de euro e suma minimă pe care viitorul acționar majoritar trebuie să o aducă la Dinamo! Dorin Șerdean ia degeaba acțiunile de la Pablo Cortacero

Concret, este vorba de o sumă de pornire de 10 milioane de euro, care să acopere datoriile din planul de reorganizare și cheltuielile curente pe prima lună. În acest caz, Dorin Șerdean, ca acționar majoritar, ar avea cu adevărat putere de decizie în club.

Procedura de insolvență s-ar încheia și societatea, curată, ar putea fi condusă după regulile clasice administrative.

Administratorul special, Iuliu Mureșan, ar fi demis, administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, și-ar încheia misiunea, conform prosport.ro


Florin Răducioiu se pregăteşte de revenirea la Dinamo! Când va fi prezentat oficial


FANATIK a aflat că Florin Răducioiu va fi prezentat la Dinamo în timpul săptămânii viitoare, în ultimele zile din 2021, şi va ocupa funcţia de director sportiv la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Florin Răducioiu a fost dorit insistent de Mircea Rednic, însă demiterea fostului său coleg de echipă nu a schimbat deloc planurile.

“Sosirea mea este iminentă. Eu cred că cei care se ocupă de problemele economice sunt foarte bine pregătiți. L-am cunoscut pe domnul Zăvăleanu, sunt convins că este o persoană foarte bine pregătită pentru a salva clubul, pentru a gestiona corect și transparent situația”, spunea Florin Răducioiu la evenimentul organizat de fanii din DDB.


Comentarii