Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un fost acționar a lui Dinamo da cărțile pe fata și merge pe mana lui Rednic pana la capăt

 



Cristi Borcea, este de părere ca cea mai buna soluție pentru Dinamo în acest moment este Mircea Rednic și îl consideră că este cel mai bun antrenor cu care el a lucrat. 




„Eu o spun de vreo trei ani. Dinamo este în moarte clinică. Cu toate acestea, Dinamo are cel mai potrivit antrenor în momentul de față. Mircea Rednic este cel mai bun tehnician alături de care am lucrat. Eu am mai spus-o.

Rednic este singura soluție de a salva clubul de la retrogradare. Dar ce să facă și el? Să pierzi trei meciuri la ultima fază, nu mai e de el. Antrenorul te pregătește până în fața porții,

iar mai departe depinde de calitatea jucătorilor. Gândiți-vă unde era acum Dinamo dacă nu pierdea punctele alea în final”, a spus Cristi Borcea la Realitatea Plus.

Comentarii