Post Top Ad


Un fost fotbalist a lui Dinamo sare în apărarea lui Mircea Rednic. Ce argumente are

 Florin Bratu e convins ca Mircea Rednic nu este un antrenor slab și negativist și da exemplu doua perioade din viata lui de fotbalist în care a fost antrenat de Rednic. Vine cu argumente ca a câștigat campionate cu doua echipe diferite și destule cupe. 
Florin Bratu: "Mircea Rednic nu e un antrenor negativist"

"Nu știu care a fost discuția între domnul Mureșan și Mircea Rednic. Eu am lucrat în două mandate cu Mircea Rednic, la Rapid și la Dinamo, și nu e așa cum spune domnul Mureșan.
Într-un fel, îl înțeleg să aibă frustrări, pentru că atunci când n-ai rezultate e complicat. 


Uneori, cedezi din punct de vedere psihic. În trei sau patru meciuri, Dinamo a condus jocul până în minutul 90, apoi totul s-a răsturnat.


Poate că el își dorea ca, din iarnă, aducând câțiva jucători, atunci să fie tras la răspundere. Sunt multe întrebări pe care ni le punem, dar nu putem spune despre Mircea Rednic că nu este un antrenor bun sau că n-are experiența necesară.


Are două campionate câștigate în România, cu două echipe diferite, cupe câștigate, mulți jucători pe care i-a format. Sunt multe plusuri de partea lui Mircea Rednic. 


Când antrenezi zi de zi și vezi că jucătorii nu transpun indicațiile în meci... iar la interviuri poate că a simțit să pună o presiune pozitivă pe jucători, pentru a se îndrepta", a spus Florin Bratu, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.Comentarii