Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un fost fotbalist a lui Dinamo sare în apărarea lui Mircea Rednic. Ce argumente are

 



Florin Bratu e convins ca Mircea Rednic nu este un antrenor slab și negativist și da exemplu doua perioade din viata lui de fotbalist în care a fost antrenat de Rednic. Vine cu argumente ca a câștigat campionate cu doua echipe diferite și destule cupe. 




Florin Bratu: "Mircea Rednic nu e un antrenor negativist"

"Nu știu care a fost discuția între domnul Mureșan și Mircea Rednic. Eu am lucrat în două mandate cu Mircea Rednic, la Rapid și la Dinamo, și nu e așa cum spune domnul Mureșan.
Într-un fel, îl înțeleg să aibă frustrări, pentru că atunci când n-ai rezultate e complicat. 


Uneori, cedezi din punct de vedere psihic. În trei sau patru meciuri, Dinamo a condus jocul până în minutul 90, apoi totul s-a răsturnat.


Poate că el își dorea ca, din iarnă, aducând câțiva jucători, atunci să fie tras la răspundere. Sunt multe întrebări pe care ni le punem, dar nu putem spune despre Mircea Rednic că nu este un antrenor bun sau că n-are experiența necesară.


Are două campionate câștigate în România, cu două echipe diferite, cupe câștigate, mulți jucători pe care i-a format. Sunt multe plusuri de partea lui Mircea Rednic. 


Când antrenezi zi de zi și vezi că jucătorii nu transpun indicațiile în meci... iar la interviuri poate că a simțit să pună o presiune pozitivă pe jucători, pentru a se îndrepta", a spus Florin Bratu, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.



Comentarii