Post Top Ad


O legendă a lui Dinamo a găsit soluția pentru salvarea clubului. Si unde va face cantonamentul Dinamo

 
Ionuț Lupescu a găsit soluția pentru salvarea lui Dinamo: „E nevoie de oameni competenți, care să vin din fotbal” 

„Dacă stai şi te gândeşti in utlimii ani la câteva greşeli, e normal că o dată și o dată să ajungi acolo și să chiar să existe riscul să retrogradezi. 

Strict profesional rezultatele nu l-au ajutat pe Mircea Rednic, dar au fost mult mai multe lucruri interne acolo. Au fost diferite găşti și nimeni nu a ştiut să gestioneze perioada aceasta, să unească. Toată lumea a dezbinat şi iată că Dinamo e unde e.


Trebuie nişte oameni competenți care chiar ştiu ce trebuie făcut și care ar trebui să vină din fotbal. În acești 20 de ani, Dinamo a avut destui oameni, așa ziși oameni de afaceri, veniţi din afară, care, din păcate, au gesitonat foarte prost totul la Dinamo. 

Ar trebui să dam credit şi foștilor jucător. Ei cel puţin ştiu ce înseamnă fotbalul", a spus Lupescu, potrivit TV Telekom Sport.


Ce se va întâmpla cu echipa Dinamo până la reluarea campionatului


 Flavius Stoican: Dinamo va face cantonamentul la Săftica


Potrivit surselor ProSport, Dinamo nu are resursele financiare necesare pentru a organiza un

 cantonament în țară, astfel că va rămâne la baza sportivă proprie în această iarnă.


Totodată, un alt factor important în decizia de a rămâne la Săftica pentru pregătirea de iarnă este timpul foarte scurt până la reluarea campionatului, conform prosport.ro

Comentarii

  1. Mai bine , e mai aproape de conditiile de desfasurare a play out-lui !
    Altfel , faceam cantonamentul prin Turcia si cand veneam in tara , inghetau pe teren ! Oricum , ne trebuie multa conditie fizica !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu