Post Top Ad


Răzvan Zăvăleanu: “Probabil se va ajunge la judecată!”. Florentin Petre a oferit răspunsul

 

Reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners, Răzvan Zăvăleanu, a explicat că sunt şanse mari ca acest diferend să se rezolve în sala de judecată:


“Este adevărat că nu a semnat nimic. Nu a fost o despărţire amiabilă. Lucrurile pot sta în două feluri, dar probabil se va ajunge la judecată. Ori se constată că l-am dat afară fără motiv şi atunci îi vom da patru salarii.Ori se constată, aşa cum credem noi, că l-am dat afară pentru neîndeplinirea obiectivelor de performanţă şi atunci nu avem să îi plătim nimic decât banii până la data la care a fost disponibilizat, pe care îi vom plăti”, a spus Zăvăleanu pentru FANATIK.

Florentin Petre a oferit răspunsul


”Nu ştiu ce conflicte au avut acolo, dar undeva, ceva nu a mers!”

”Nu ştiu ce conflicte au avut acolo, dar undeva, ceva nu a mers. Este greu să antrenezi 25 de jucători, pentru că sunt caractere diferite. Este greu să îi mulţumeşti pe toţi, pentru că joacă 11, plus încă 5 rezerve.


Probabil ca antrenor mai greşeşti şi tu, pentru că se întâmplă. Dar cum îl fac pe ăla pe care nu l-am băgat să joace în meciul următor? Sau cum îi spui omului să nu joace deloc 2-3 meciuri?Dacă s-au întâmplat lucrurile astea, cu siguranţă este foarte greu. Plus rezultatele. Au avut un meci câştigat din 11 cu Mircea Rednic. Normal, cine pleacă primul? Pleacă antrenorul. Eu am jucători care mă sună şi acum, după 4 ani de zile, să îmi mulţumească pentru cât i-am ajutat atunci.


Un antrenor nu trebuie să se bazeze numai pe ce face acolo. Dacă vrei să îţi dea randament sută la sută un jucător de fotbal, cucereşte-l şi îţi va da şi fără bani. Jucătorii pe care i-am antrenat la Brăila, după ce la 6 se închidea restaurantul şi ne trimiteau caserolele la hotel cu mâncare puţină, îngheţată, rece, se strângeau şi mâncau acolo într-o cameră, de multe ori făceam şi eu lucrul ăsta.

În momentul în care antrenorul este cu grupul, existând o disciplină şi respect extraordinar între antrenori şi jucători, nu ai cum să nu îţi dea randament”, a spus Florentin Petre, pentru TelekomSport

Comentarii