Post Top Ad


Ultima oră. Răzvan Zăvăleanu o nouă reacție

 Finalul anului 2021 o prinde pe Dinamo într-o situație complicată din punct de vedere sportiv, pe locul 15 în Liga 1, cu doar 12 puncte acumulate în 21 de runde.

Formația din ”Ștefan cel Mare” a câștigat doar trei meciuri, cu FC Voluntari, Academica Clinceni și Chindia, iar Flavius Stoican este al patrulea antrenor care o pregătește în actuala campanie, după Dario Bonetti, Sorin Colceag și Mircea Rednic.

"Cred că la un moment dat își punea serios problema (n.r.- Mureșan) că dacă nu se rezolva relația dumnealui cu domnul Rednic, să părăsească echipa. Până la urmă, a luat decizia pe care a considerat-o cea mai bună pentru echipă.

Din păcate, prima oară am văzut numele acestor jucători în presă, nu am avut o discuție. Am cerut să ne fie prezentate referate pentru fiecare jucător în parte pentru că nu am venit la Dinamo să devalizăm echipa.

Patrimoniul este format inclusiv din valoarea jucătorilor. Datoria noastră este să vindem jucătorii, nu să-i pierdem gratis. Mi-ar fi fost greu să accept că 14 sau 19 jucători să fie pierduți gratis, fără ca Dinamo să încaseze vreun ban", a spus Răzvan Zăvăleanu la Liga Digisport.


Comentarii