Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Omul care a contribuit la ultimul trofeu, dispus să revină la Dinamo

 





Fostul jucator a lui Dinamo cu care a castigat ultimul titlu de campioana este dispus sa se reintoarca la Dinamo, dar nu exclude nici o revenire la o echipa rivala.





„Aici (n.r. - România) e foarte bine, mă simt ca acasă. Plus, soţia e de aici, copilul meu s-a născut aici, aşa că mă simt ca acasă aici.


A fost prima mea experienţă din afara Albaniei şi nu a fost uşor, dar experienţa de la Dinamo m-a ajutat pentru viitorul meu, după Dinamo am acumulat foarte multă experienţă.


Îmi pare rău pentru Dinamo, dar sperăm să revină şi să fie acolo unde a fost înainte, pentru că e bine pentru toată lumea ca Dinamo să fie cum a fost înainte.


Am văzut că e perioadă grea acum pentru Dinamo, am văzut luna asta când am fost aici că nu e situaţia bună, dar să sperăm că revine, asta doresc şi eu, şi toţi care susţin pe Dinamo.


Mi-e dor, am văzut şi câteva meciuri aici, sunt jucători foarte buni, sunt câteva echipe foarte bune, de ce nu (n.r. - să se întoarcă la Dinamo)? Am terminat contractul acolo.


Tu trebuie să respecţi echipa unde eşti, dar niciodată nu poţi să 

spui că nu pleci la altă echipă că e rivală cu cea la care ai fost”, a precizat Elis Bakaj, conform telekomsport.ro.

Comentarii