Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ultima oră. Un om din anturajul lui Dinamo se disculpă de vină și explică totul. Si ce sfaturi de Florentin Petre

 


Demiterea lui Mircea Rednic a stârnit un adevărat război în rândul suporterilor dinamoviști.


„Vreau să spun că sunt un simplu membru DDB, un vechi fan dinamovist și ar fi culmea să schimb eu antrenorii la Dinamo. Nu am acest rol și nici nu mi-l doresc. Am fost sunat și anunțat de decizia conducerii, pe care nu sunt în măsură să o comentez, atât! Asta a fost tot!

Suntem doi oameni la Dinamo care nu avem ce câștiga, eu și tata Nițu. Nu știm cine vrea să se ascundă în spatele acestor informații. Însă înțeleg că așa e presa, uneori știe mai multe decât noi. Eu am ajutat clubul pentru că sunt dinamovist de foarte mult timp și așa o să rămân, indiferent de ce o să se întâmple cu echipa asta. Ajutorul meu vine dintr-o parte sentimentală, nu mânat de vreun alt interes”, a spus Marian Iuhasz pentru PlaySport.ro.

„Decizia demiterii lui Mircea Rednic nu a stat în pixul meu, eu nu sunt factor decident nici la Dinamo, nici în DDB, nu fac parte din board, ajut clubul de suflet, echipa pe care o susțin de 60 de ani.

Am fost înștiințat de acest lucru și atât. Nu aveam cum să intervin în hotărârea conducerii, nu am făcut-o și nu o s-o fac vreodată, nu asta e menirea mea. Pe Mircea Rednic îl știu de la 21 de ani, l-am susținut, așa cum o să susțin orice antrenor care vine la Dinamo.

E adevărat că nici rezultatele nu au fost de partea lui și, uneori, Mircea a părut puțin negativist. Nu poți să-l faci prost pe jucător, trebuie să vorbești cu el, să-i explici. E părerea mea, fără să-i caut vreo vină antrenorului. Eu consider că un antrenor este profesor, iar jucătorii trebuie să învețe de la el, iar exemplul lui Mircea Lucescu, pe care Rednic l-a avut ca exemplu, ar fi trebuit să-l inspire”, a explicat „Tata Nițu”.


Florentin Petre nu a înțeles ce a vrut să facă Mircea Rednic la Dinamo!


„N-am expertiza să propun antrenori, sunt un simpatizan, atât. Nu am fost întrebat și cred că trebuie să fim uniți, toți dinamoviștii, să ne apărăm culorile, iar dacă Stoican a primit această șansă, e obligat să o fructifice. Mie, băiatul ăsta mi-a lăsat o impresie bună în trecut, atât ca jucător, cât și ca antrenor”, a încheiat Gheorghe Nițu.

„Nu poți să-i dai afară așa, bine, acum, depinde ce au făcut. Eu văd altfel, problema asta. În primul rând, aș fi stat de vorbă cu ei, cu grupul lor, că sunt vreo trei. Aș fi vrut să văd ce și de ce, ce s-a întâmplat. N-ai cum să te comporți așa cu ei.

Sunt jucători de echipă națională. Un antrenor mare este cel care știe să-l facă pe jucătorul ăla să tragă pentru el. Eu i-am antrenat pe amândoi.

Și pe Matei, și pe Steliano Filip. Eu eram secund. Nu am avut probleme cu ei niciodată, au jucat senzațional.

Din șapte meciuri, am avut șase victorii și un egal. S-a considerat că Dinamo nu joacă bine, a trebuit să plecăm. Băieții ăștia sunt fotbaliști, sunt foarte buni, trebuie să știi să-i iei. Dacă nu știi cum să-l iei, îți bați joc de el”, a declarat Florentin Petre la As.


Comentarii