Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Anunțul oficial al FRF. Scenariul prin care Dinamo s-ar putea salva chiar dacă termină pe loc de retrogradare. Si planul lui Iuliu Mureșan, cu totul altul

 



Federația Română de Fotbal va schimba regulamentul de licențiere pentru participarea în Liga 1, urmând să se țină cont de punctajul pe care cluburile îl vor obține în clasificarea academiilor de juniori.


Anunțul oficial al FRF

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a anunțat că, în cadrul ultimei ședințe a Comitetului Executiv din 2021, s-a hotărât ca, începând cu sezonul următor, în procesul de licențiere pentru Liga 1, să se țină cont și de punctajul pe care cluburile îl vor obține în clasificarea academiilor de juniori.

„Sistemul de licențiere pentru Liga 1. Întregul regulament a fost dezbătut și aprobat astăzi. Ar fi câteva modificări. Procedura de licențiere va începe mai devreme, pe 21 martie. Facem această modificare pentru a extinde perioada de verificare și revizuire și pentru a avea timp de corecții. Termenul pe care îl avem la TAS va rămâne nemodificat. 

Se introduce criteriul sportiv privind academiile de copii și juniori. Cluburile de Liga 1 trebuie să îndeplinească cel puțin 75 de puncte pentru a obține licența. Între 60 și 75 de puncte se va plăti o penalizare de 100.000 de lei. Suma va fi împărțită cluburilor din Liga Elitelor. Pentru sub 60 de puncte se refuză licența de Liga 1. 

Se introduce, din 2023, și pentru cluburile din Liga 2. Ele vor trebui să atingă baremul de 60 de puncte.


Se introduce auditarea cluburilor din Liga 1. Se introduce un plafon pentru investiții în propria academie. Veniturile și cheltuielile centrului de copii și juniori vor fi publice pentru cluburile de Liga 1 și Liga 2. 

Situațiile financiare ale cluburilor de Liga 1 vor fi publicate pe 6 aprilie, cei care aplică pentru licența UEFA, și pe 20 aprilie, pentru cei care aplică la licența de Liga 1”, a declarat Răzvan Burleanu, conform Fanatick 


Dinamo are 38 de jucători, dar Flavius Stoican vrea doar 25! 

”Eu am limită la jucători, îmi place să fie 25 de jucători. Doi pe post, 22, plus trei copii”, a anunțat Flavius Stoican, la Digi Sport Special.


”Eu o să fac lista și cu ăia mâncăm pământul. Eu cred că-i fac pe băieții ăștia să joace fotbal. Eu fac tot ce-mi stă în putință să salvez echipa”, a transmis Flavius Stoican.

Planul lui Iuliu Mureșan, cu totul altul


”Am început deja să vorbesc cu Flavius despre lot, despre jucători, despre transferuri. Nu vor pleca 15 jucători, așa cum își dorea Mircea Rednic.

Probabil că vor pleca patru sau cinci jucători și vor veni alții în schimb”, declara Iuliu Mureșan.


sursa foto: prosport.ro

Comentarii