Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Știrea serii. Cristi Borcea este gata să revină la Dinamo doar dacă ...

 


Cristi Borcea a vorbit din nou despre situația dificilă în care se află Dinamo și a explicat în ce condiții ar reveni în Ștefan cel Mare. 

"Există şansa ca în primăvară să se înceapă stadionul nou. În momentul în care se intră cu buldozerul, Dinamo va avea un buget de 10 milioane de euro să se bată la campionat an de an. Centrul oraşului, suporteri, se vor vinde loje, marketing.

În momentul în care începe stadionul, va fi 100% Patrick la echipă. Eu când vindeam un jucător mă certa, plângea că de ce l-am vândut, că vreau să distrug echipa. El era în galerie atunci. El a stat lângă mine tot timpul. E implicat la societate, ştie.

Dacă se face un stadion, voi fi sponsor pentru tot ce înseamnă Dinamo. Dar eu ce făceam ca implicare, dimineaţa-seara şi neglijam tot, exclus.

Am fost preşedinte executiv. (n.r. Patrick Borcea) Să facă ce am făcut eu, e greu. Să iei atâtea trofee, pentru că eu aveam şi partea financiară. Eram un grup, o echipă, nu pot sa dau eu verdict. Eu nu mai am răbdare, să stau eu şi să discut, și să pierd timpul”, a spus Cristi Borcea potrivit realitateasportiva.net."


sursa foto: realitateasportiva.net

Comentarii