Post Top Ad


Noi detalii oferite de Flavius Stoican

 
- Domnule Stoican, care este planul salvării de acum, de pe 5 ianuarie, când încep pregătirile? 


- Voi face tot ceea ce îmi stă în putere să salvăm echipa, cu toții, sunt convins că vom reuși. Chiar dacă cei mai mulți dintre microbiști nu ne dau șanse, sau mari șanse, vom face totul ca să fie bine pentru Dinamo. 

- Veți dialoga și cu Cosmin Matei, și cu Steliano Filip? Ei au fost contestați și apostrofați de către fanii, mai mult chiar acuzați că ar fi complotat împotriva lui Mircea Rednic. 

- O să am o discuție cu ei, toți jucătorii sunt egali. Pe mine nu m interesează, nația, cota, toți fotbaliștii trebuie să tragă pentru Dinamo. De la sută la sută în sus. Interesul comun este ca Dinamo să aibă rezultate, să se salveze. 

Realitatea este că analizez situația lotului. Împreună cu conducerea, în funcție de bugetul pe care îl avem la dispoziție. O să discut și cu jucătorii, să văd cum gândesc ei.

Le urez Crăciun fericit dinamoviștilor, să aveți încredere că vom face lucrurile cum trebuie! I-aș ruga să înțeleagă că acești jucători, cu bune, cu rele, sunt reprezentanții lui Dinamo, ei vor lupta pentru acest club. Și eu sunt necăjiți că situația e cum e în clasament. Noi o să arătăm pe teren ce facem la antrenamente, nu-i ponegriți!


- Flavius Stoican, antrenor Dinamo


Comentarii