Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a refuzat 3 oferte pentru puștiul-fenomen din Ștefan cel Mare

 






Dinamo a refuzat 3 oferte pentru Andrei Ahmed Bani, puștiul de 19 ani care ar fi trebuit să „explodeze” în acest sezon, dar lipsa de încredere a lui Mircea Rednic în fotbalist l-a transformat într-un anonim.


Flavius Stoican trebuie să îl „revitalizeze” pe Ahmed Bani! În vară, Dinamo a refuzat ofertele de la Voluntari și FC U Craiova.


Dacă Mircea Rednic ar fi rămas, unul dintre cei care ar fi fost probabil „sacrificați”, fie vândut, fie împrumutat, ar fi fost Andrei Ahmed Bani. 




După numirea lui Stoican, șefii lui Dinamo au avut grijă să îi transmită noului antrenor că pe lângă câteva transferuri care să ajute echipa, unul dintre obiectivele primordiale este acela de a-i readuce la un nivel optim pe jucătorii tineri, cu potențial sportiv și financiar.


Sursele ProSport susțin că Zăvăleanu și Mureșan cred foarte mult în puștiul de 19 ani și că din acest motiv au refuzat în vară 3 oferte pentru talentatul mijlocaș: una de la FC Voluntari, una de la FC U Craiova și una de la un alt club din Liga 1, conform prosport.ro

Comentarii