Post Top Ad


Comunicatul Peluzei Cătălin Hîldan! "Cerem respect!"Cerem respect!

În atenția domnilor Mureșan și Stoican! Vă rugăm, nu ne confundați! Nici pe noi cu suporterii altor echipe la care ați activat în trecut, nici pe Dinamo alte cluburi de rând.
A trecut mai bine de o săptămână de când Dinamo are antrenor, însă acesta nu a fost văzut și nici auzit de vreun suporter. În fotbalul mare un astfel de comportament este de neconceput! Spre exemplu, Xavi a semnat cu Barcelona și în maxim 30 de minute era în conferința de presa pentru a-și anunța intențiile. Pentru ca asta înseamnă respect pentru suporteri. Nici Xavi și nici președintele clubului nu se comportă cu Barcelona de parcă ar fi propria lor jucărie.


Faptul că la Dinamo de mai bine de o săptămână se tace ni se pare un lucru de prost augur. Iar dacă nu aveți un minim de respect pentru suporterul dinamovist, să dialogați cu el, să vă prezentați pe voi și ideile voastre, atunci Asociația “Peluza Cătălin Hîldan”, în calitate de acționar al lui Dinamo vă somează public să o faceți! Ni se pare inadmisibil ca de mai bine de o săptămână presa să chinuie suporterul dinamovist cu știri de tipul: "Pleacă Filip și Matei", "Filip și Matei revin la echipă", "Iliev a fost dat afară", "Iliev revine", "Dinamo nu își permite un cantonament în pauza de iarnă", "Dinamo vrea să se salveze de la retrogradare cu un jucător dat afară de la UTA". Și toate astea în timp ce oamenii de la Dinamo tac. 


Considerăm firesc să tratați Dinamo că pe un club mare, iar pe suporterii săi, în consecință. Așadar, comunicați domnilor! Spuneți-i suporterului dinamovist ce viziune aveți, ce planuri, și cum vreți să le duceți la îndeplinire. Nu ne puneți în fața faptului împlinit sperând că nu vom avea reacție! Nu ne tratați ca pe suporterii de la Hermannstadt, Poli Iași.


Nu luați acest mesaj ca pe o amenințare, ci ca pe o invitație la normalitate într-un club mare!

P.S.: Flavius, vorbele alea cu mâncatul de jar, cu omul care sfințește locul etc., sunt pentru suporterii Viitorului Pandurii., conform paginii oficiale de Facebook al Comunicatul Peluzei Cătălin Hîldan

Comentarii