Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Se schimbă strategia de transferuri de la Dinamo. Răzvan Zăvăleanu, a vorbit. Si fotbalistul de care Dinamo trebuie neapărat să scape!

 




„Este o perioadă pe care trebuie să o gestionăm foarte atent. Venirea lui Flavius Stoican reprezintă o nouă șansă pentru anumiți jucători. Alții vor pleca oricum, indiferent cine ar fi fost antrenor.

Flavius Stoican va face în aceste zile o evaluare a lotului și apoi va urma o consultare alături de cei din conducerea clubului. Pentru că de acum trebuie să existe o consultare.

Cu domnul Rednic nu s-a întâmplat asta. El a făcut ce a vrut. De acum nu se va mai întâmpla asta. Scopul nostru este să ajutăm Dinamo. Echipa este cea mai importantă și toate deciziile pe care le luăm trebuie să le luăm în favoarea echipei”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru FANATIK.

„Știu că unii suporteri au fost supărați după decizia de demitere a lui Mircea Rednic, însă trebuie să înțeleagă că toate eforturile noastre merg în favoarea lui Dinamo.

Mereu am recunoscut meritele suporterilor din DDB, iar, fără banii donați de suporteri, Dinamo nu ar fi putut supraviețui.


Dar le cer fanilor să fie alături de echipă și să sprijine în continuare Dinamo”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.


Ioan Andone e sigur: „Ce să mai joace Nica la Dinamo?”

Ioan Andone e sigur: „Ce să mai joace Nica la Dinamo?”

„Erau unii jucători care nu contau. Nica şi nu mai ştiu cine. 

Era accidentat. Se antrena două săptămâni, dar a treia se accidenta. Dacă nu mai poate...”, a spus Ioan Andone la TV Telekom Sport.



Comentarii