Post Top Ad


Se schimbă strategia de transferuri de la Dinamo. Răzvan Zăvăleanu, a vorbit. Si fotbalistul de care Dinamo trebuie neapărat să scape!

 
„Este o perioadă pe care trebuie să o gestionăm foarte atent. Venirea lui Flavius Stoican reprezintă o nouă șansă pentru anumiți jucători. Alții vor pleca oricum, indiferent cine ar fi fost antrenor.

Flavius Stoican va face în aceste zile o evaluare a lotului și apoi va urma o consultare alături de cei din conducerea clubului. Pentru că de acum trebuie să existe o consultare.

Cu domnul Rednic nu s-a întâmplat asta. El a făcut ce a vrut. De acum nu se va mai întâmpla asta. Scopul nostru este să ajutăm Dinamo. Echipa este cea mai importantă și toate deciziile pe care le luăm trebuie să le luăm în favoarea echipei”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru FANATIK.

„Știu că unii suporteri au fost supărați după decizia de demitere a lui Mircea Rednic, însă trebuie să înțeleagă că toate eforturile noastre merg în favoarea lui Dinamo.

Mereu am recunoscut meritele suporterilor din DDB, iar, fără banii donați de suporteri, Dinamo nu ar fi putut supraviețui.


Dar le cer fanilor să fie alături de echipă și să sprijine în continuare Dinamo”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.


Ioan Andone e sigur: „Ce să mai joace Nica la Dinamo?”

Ioan Andone e sigur: „Ce să mai joace Nica la Dinamo?”

„Erau unii jucători care nu contau. Nica şi nu mai ştiu cine. 

Era accidentat. Se antrena două săptămâni, dar a treia se accidenta. Dacă nu mai poate...”, a spus Ioan Andone la TV Telekom Sport.Comentarii