Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce mai comentează dinamoviștii pe grupul FC Dinamo București Live și pe pagina Iubim1948Dinamo 18.12.2021

 




Ce mai comentează dinamoviștii pe grupul  FC Dinamo București Live  și pe pagina Iubim1948Dinamo .


"Pinto si Mihaiu mi-aș dori sa rămână, Mihaiu chiar a mai mișcat cand a fost băgat, dar din păcate dupa accidentare nu a fost băgat deloc", a scris un suporter dinamovist pe pagina  Iubim1948Dinamo.  

Altul de pe aceeași pagina crede ca soluția cea mai buna este ca echipa sa primească o noua interdicție la transferuri: "Ne trebuie o noua interdicție la transferuri si jucam cu juniorii U17."

Trecem la comentariile de pe grupul FC Dinamo București Live: 


Acolo un suporter scrie ca Sorescu din ultimul eveniment nu are decât de câștigat și ca prin "inițierea"primita de la ultrași doar asa va cunoște valoarea acestui tricou și ca jocul i se va îmbunătății.

"Deian a fost dezbrăcat ca sa înțeleagă ca nu oricine poate îmbracă un asa TRICOU,cu siguranță la meciul VIITOR o sa lupte mult mai mult ca.sa demonstreze ca merita sa poarte un tricou plin de istorie, dacă era scuipat, înjurat, lovit atunci era ceva grav,din pățania asta are doar de câștigat".


Alt suporter spune ca ar vrea ca acel suporter care l-a dezbrăcat pe Sorescu sa-si ceara scuze.

"Total de acord ca cel care l-a dezbrăcat, ar putea măcar sa-i ceara scuze, dar sunt mici șanse! Sunt dinamovist de când ma știu, deși trăiesc într-o zona a țării ostila dinamiștilor, sa știți ca aici niciodată nu s-ar fi întâmplat așa ceva!"


Comentarii