Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Il pune la punct pe Steliano Filip și nici încredere în Mureșan nu are

 






Ionel Ganea fost jucător la Dinamo și-a spus părerea despre Filip și Mureșan și nu da dreptate niciunuia dintre ei. 

"Eu nu am avut probleme cu Rednic. Mie mi se pare că unii jucători nu prea se respectau pe ei, colegii și antrenorul. Greșește foarte mult Filip. Nu știu cine o să țină un jucător ca el, nu numai la Dinamo. 

El a greșit în foarte multe meciuri, s-au luat multe goluri pe partea lui. Eu cred că ar trebui să fie mai

 concentrat la fotbal, să își vadă de treaba lui și să lase antrenorul să își facă treaba", a declarat Ionel Ganea, potrivit playsport.ro.

"O situație foarte neplăcută din toate punctele de vedere. Mi-e să nu ajungă ca Sibiul. Nu știu dacă domnul Mureșan este omul potrivit să conducă Dinamo. Ținând cont că la Sibiu a fost un management defectuos. Așa o văd și la Dinamo acum, " a mai a declarat Ionel Ganea.

Comentarii